Íme a 2014-es gólyabál best of képei! Azt hiszem, az elmúlt évek leglelkesebb és legaktívabb 9.-es csapatait láthattuk a vetélkedőn, akik minden feladatot a lehető leglelkesebben, örömmel hajtottak végre, mindegy, miről volt szó: az egymás magasból történő etetése joghurttal ugyanolyan lendülettel ment végbe, mint a némadiszkó, vagy a mézes arccal lisztes tálba fújás. :)

Külön kiemelhetjük a 9.A osztály osztálytáncát és csodás lepedőfestményét, ami ezentúl is az iskolát díszíti majd. Vagy a 9.B osztály ügyességét a lufidurrogtatós játékban, illetve a csodálatos énekhangot, mellyel Whitney Houston I Will Always Love You című dalát énekelték el mikrofonba úgy, hogy a zenét csak az éneklő hallotta. :) Megvolt benne az X-faktor, az biztos! :)

Mindkét csapat megérdemelte a győzelmet, és ezúton szeretnénk a szervező 10. osztályok nevében kihangsúlyozni, hogy innentől kezdve minden 9.-es a Bartha teljes jogú tagja, úgyhogy mától viseljétek ti is büszkén a "mezgés" jelzőt!

Gratulálunk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr476779667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása