Idén október 14-én rendeztük az iskolai gólyabálat, melyen jó szokás szerint a két kilencedikes osztályt "avatták fel" játékos és vicces feladatokkal.

A 9. A gólyacsapata (külön figyelmet érdemel a jelmez! :)

A lelkes 9. B-s gólyák - ekkor még nem tudták, mi vár rájuk :)

A gólyabálat a két "nagy" 10.-es osztály rendezte, a szervezés, a feladatok kitalálása, a lebonyolítás egyaránt az ő feladatuk volt, illetve a két 10.-es osztályfőnöké. Egybehangzó vélemények alapján a gólyabál nagyon jól sikerült, a műsor érdekes volt, a műsorvezetők (Lovász Szilveszter és Pintér Letícia) talpraesetten, rugalmasan irányították az estet, a gólyacsapatok az átlagosnál is lelkesebbek voltak, s a feladatok is viccesre sikerültek.

Szandra lelkesen eteti Danit a fincsi panírozott kockacukorral

Hogy a feladatok közül csak egy párat említsünk:

pelenkából csokipuding kievése szájjal - kezeket használni tilos!

tojásdobálás egyre nagyobb távolságból

osztályszintű kacsatánc-koreográfia előadása zenére

WC-papírra aláírások gyűjtése a közönségtől

a COOP-ból áfás számla kérése egy szelet felvágottról

... és természetesen a kellőképpen undorító, folyékony-darabos állagú gólyaital elfogyasztása. (Itt az arcokat volt érdemes figyelni.)


A lufiborotválás nagyon jól ment Biankának és Gergőnek...

A feladatokat a gólyák hihetetlen lelkesedéssel oldották meg, amit az is jól mutatott, hogy a háttérből a társak az éppen feladatokat megoldókat folyamatosan tapssal és kiabálással biztatták. Ez már mutatja, hogy egész biztosan jó kis osztályközösség alakulhat ki mindkét osztályban.

A 9. B-nek mintha nem annyira ízlene a "zamatos" gólyaital

A versenyben eleinte a B-sek vezettek, később az A-sok is felzárkóztak, s olyannyira lendületet kaptak, hogy végül meg is nyerték a versenyt (egy hajszállal). A jutalma mindkét csapatnak egy óriási torta volt, amelyet másnap, pénteken el is fogyasztottak az iskolában.

Az immáron felavatott, teljes jogú mezgés 9. A és az osztályfőnök, Vígh Attila

Az avatást diszkó követte, melyen szép számmal jelentek meg az iskola diákjai mellett külsősök is, akik aztán együtt buliztak a mezgés ismerősökkel.

A gólyabál tehát igen jól sikerült, amelyet a fényképek is bizonyítanak. Jó böngészést!

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr182373513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bagi.l 2010.10.20. 18:53:55

Ha valaki hozzászólna, tegye meg bátran! Csak regisztrálni kell, és máris lehet kommenteket írni!

m.bea 2010.10.20. 20:05:31

Jó volt látni sok ismerős arcot a gólyák között:):)
süti beállítások módosítása