Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy idén is kitett magáért a DÖK, és sikerült egy olyan, programokban gazdag diáknapot összehozni, hogy igazából az jelentette a kihívást, hogy minden időben el tudjon kezdődni, mert annyi mindenre sort kellett keríteni a nap folyamán.

img_4224.JPG

Counter Strike-parti az infóteremben

8 órakor nyílt a diáknap, elsőként egy rövid kis megnyitóra került sor, majd 10 óráig fakultatív programok sora következett: diákok beszámolói külföldi tanulmányutakról, szelfiverseny, aszfaltrajzverseny, pókerparti, sakkparti, LAN-parti az infóteremben, táncoktatás az aulában (Szilver TSE), a Szentesi Kutyások Klubjának bemutatója az udvaron, filmklub az angol laborban, röplabda a tesiteremben, miközben folyamatosan lehetett zenéket kérni a sulirádióban... az a helyzet, hogy aki minden programon részt akart venni, az elég nagy bajban volt. :)

img_4243.JPG

A Szentesi Kutyások Klubja bemutatója az udvaron

10 órától kezdődött az állomásos rendszerű ügyességi osztályvetélkedő, amelyen minden osztály lelkesen részt vett. Közben a bográcsokat már elkezdték felállítani, és a főzés is megkezdődött. Körülbelül 12 órától került sor a versenyek eredményhirdetésére és a tombolahúzásra, amelyen idén is sok értékes díjat lehetett nyerni.

img_4271.JPG

Társastáncoktatás az aulában a Szilver TSE jóvoltából

Kijelenthetjük, hogy a DÖK-csapat nagyon kitett magáért, külön dicséretet érdemel Pál Ákos, az idei új diákelnök, aki rengeteg szervezőmunkát fektetett a rendezvénybe, és nagy tehetséggel kézben is tartotta az egész napot. Óriási segítség volt még a DÖK-csapatból Bíró Dorottya (11. A), Luczó Tímea (11. A), Püski László és Héri Dávid (10. A), és a felnövekvő generációból Lesetár Pál és Jelenovits Pálma (9. A). Meg kell még említenünk Nagy György (12. A) munkáját, aki a közelgő érettségire való felkészülés mellett is szorított időt arra, hogy nekünk segítsen. 

Az aktív csapat munkáját hamarosan többek között egy közös pizzázással jutalmazzuk, ez a minimum, amit a csapat megérdemel.

Jövőre körülbelül ugyanekkor, pontosan ugyanitt!

Hajrá Mezgé! :))

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr937419502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása