2011. február 24-én, délután 5 órakor vette kezdetét hosszú ideje az első farsang a Bartha János Kertészeti Szakképző Iskolában.

Bemelegítésképpen a Stílus Alapfokú Művészeti Iskola Free Dance táncosai léptek fel egy nagyszerű produkcióval (közülük többen is mezgések), majd ezután kezdődött a fánksütő verseny, melynek nyertese Ocskó Reni lett. Ezt követően kvíz vette kezdetét, melyben öt csapat mérettette meg magát. A nyertes pedig a „Death Stars” csapata lett. Ötletes jelmezeket is láthattunk az est folyamán, így el nem maradhatott a jelmezverseny sem, melyben a legjobb három helyezettet díjaztuk is. Az első helyezett Kapás Csilla lett, a második Pintér Ildikó, a harmadik pedig Tarcsa Fruzsina (lentebb róluk is található egy-két kép).

Ezt követte a karaoke, mely szokás szerint nagy tetszést aratott, megalapozva ezzel az est sikerét. A hangulat és az élmény ugyan nem jön át teljesen, de azért a képvetítés egy-két fotója sok mindent elárul a karaoke hangulatáról (Hlivár Árpiék léggitár-produkciója, vagy a „Csavard fel a szőnyeget”, amit páran szó szerint értelmeztek :).
Reméljük, jövőre is megrendezhetjük a mezgés farsangot, több programmal, résztvevővel, hasonló sikerekkel és jó hangulattal.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani igazgatónőnknek, Lászlóné Varga Zsuzsának, hogy létrejöhetett a rendezvény, valamint Bagi László és Vígh Attila tanár úrnak a nagyszerű hangulatért és a hangosításért. Fülöp Erzsébet tanárnőnek külön is köszönjük a rendezvény szervezésében nyújtott segítségét, és mindenkinek hálásak vagyunk, akik valami úton-módon rendelkezésünkre álltak, megkönnyítve ezzel munkánkat.

A DÖK és a szervezők

A képeket a lefelé mutató nyíllal válthatod!

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr412696958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fallme 2011.03.11. 14:58:42

a "Csavard fel a szőnyeget" mi énekeltük:) jó volt nagyon!:)
süti beállítások módosítása