2012-ben is megrendezésre került a Bartha János Kertészeti Szakképző Iskolában az Iskolanap. Idén is rengeteg program volt a diákok számára. Az első három tanítási óra után kezdetét is vette a megmérettetés. Előkerültek a bográcsok és minden osztály elkezdte főzni a paprikáskrumplit, mely később a zsűri elé került elbírálásra. Míg az ebéd rotyogott, a sportképességeket is letesztelhettük kosárlabda, foci és röplabda által. Aki pedig nem érzett magában elég erőt a sporthoz, az játszhatott az aulában levő Xbox Kinecttel, illetve megtekinthette Lakos Dávid (12.B) és Hlivár Árpád (12.A) tanulók karate bemutatóját.

A szellemi próbatétel sem maradhatott el, osztályonként három fő mérethette meg tudását az irodalmi jellegű feladatokból álló tesztsorozatban. Amíg a feladatokat javították, az ebéd is elkészült és a fáradalmakért minden résztvevőnek 1-1 szelet süteménnyel is kedveskedtek. Fél kettőkor kezdetét vette a tombola, melyre a jegyeket már néhány nappal előtte meg lehetett vásárolni. A nyeremények között szerepelt könyv, dísztárgyak, írószerek és számos hasonló apróság. A sorsolás után következtek a sport- és egyéb versenyek eredményhirdetései. A nyertes osztályok tortát, könyvet kaphattak.

A "Mit vártál az iskolanaptól?" című kérdésre pedig elég egyhangú válaszok születtek:
"Kikapcsolódást, hogy egy kicsit jobban összekovácsolja az embereket, és hogy szórakozzunk egy jót" - Bugyi Terézia (12.A)
"Örültünk, hogy nem kell tanulni, és hogy egy nap a sport jegyében telik el" - 10.A osztály fiúi
"A szórakozást vártuk. Elég jól sikerült az idei iskolanap is, több a program, mint tavaly, ettől még színesebb" - Kalamusz Szimi, Bajczár Niki, Lovász Szilveszter (11.A)

A diákok véleménye alapján, és ahogyan azt a fotók is mutatják, igazán jól sikerült ez a nap.

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr534497645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása