Ahogy tavaly, úgy idén is részt vettünk a márc. 21-i országos akcióban, melynek lényege, hogy megpróbáljuk egy kicsit közelebb hozni az emberekhez a költészetet. Ez a nap a költészet világnapja, és az akcióban igen sokan vesznek részt - ám Szentesen mi vagyunk az egyetlenek, akik csatlakoztak.

1.jpg

Idén a szórólapozás mellett döntöttünk, négyféle, összesen 1000 darab szórólapot osztottunk ki az utcán, illetve négy szentesi iskolában: a Klauzálban, a Pollákban, a Szentes Erzsébetben és a HMG-ben.

2_1.jpg

Összességében elmondható, hogy igen pozitívan fogadták az akciót, főleg a gyerekek, de a nagyobbak is. Volt, aki megjegyezte, hogy a költészet napja nem is ekkor van, hanem április 11-én, de a szórólap részletesebb áttanulmányozása után mindjárt fény derült számára is a dolog lényegére. :)

Az akcióban részt vevő mezgés diákok:

9. A - Tóth Flóra, Bakos Beni

10. A - Bődi Arianna, Bíró Dóri

11. A - Tarjány Ági, Sinka Márk

12. A - Kun Mariann, Balogh Dani

Reméljük, hogy a már hagyománynak számító akció kereteit jövőre még jobban kitágíthatjuk, és lehetőség lesz egy tömegeket megmozgató helyi akcióra is, amelynek azonban a részletei egyelőre maradjanak titokban.

5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr855885427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása