Ocskó Renáta, 9. A osztályos tanuló írása

Idén február 21-én került sor az iskolai farsangi mulatságra a DÖK szervezésében. Négy órakor vette kezdetét a vetélkedő, amelyen külsősök is részt vehettek. Indulásként jelmezes felvonulással nyitották meg a remek délutánt, amelyen a diákok fantasztikus jelmeze mellett a tanárok is beöltöztek, és nemcsak a zsűrit nyűgözték le, hanem mindenki mást is. Rengeteg jelmezes diák vonult fel, egy kicsit helloween-es stílusban. Volt zombi, halott rocksztár, vámpírok, halandók, katicabogár és sok egyéb más jelmez is.
A HARMADIK HELYEZÉST a kis katicalány kapta.
A MÁSODIK HELYEZÉST  Magyar Eszter kapta a zombijelmezért.
AZ ELSŐ DIJAT pedig Balogh Dániel és kísérői (Németh Alexandra, Gyebnár Bianka) kapták a keresztapa és családja szerepében. Azonban sokak szerint a pálmát Bagi László tanár úr a "kötelező olvasmány"-jelmezben, és Vígh Attila tanár úr a "Van egy kék tó a fánk alatt" című produkcióval vitte. Nemcsak a jelmezek, hanem a csapatok is részesültek díjazásban. Az este a fényponttal, a karaoke-val zárult, ami jól összekovácsolta a csapatokat, így egy vidám estét zárhattunk. Én nagyon jól éreztem magam, már várom a jövő évi farsangot is. A képek pedig magukért beszélnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr595099011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása