Második alkalommal került sor a Magyar Agrárkamara szervezésében a középfokú mezőgazdasági és élelmiszeripari szakmákat tanulók országos szakmai tanulmányi versenyének megrendezésére. Az alábbiakban Tóth-Kovács Judit, iskolánk tanulójának beszámolóját olvashatjuk.

Ebben az évben hármunknak (Szántó Adrienn, Vincze Erzsébet, Tóth-Kovács Judit) adatott meg, hogy az iskola támogatásával kertész- és növényvédelmi technikusokként indulhassunk ezen a megmérettetésen.

A verseny két fordulóból állt. Az elődöntőn három tantárgyból kellett az írásbeli vizsgafeladatokat kitöltenünk, ami helyben, az iskolában történt január 20-án. Ezeket lezárt borítékokban kellett a minisztériumba eljuttatni, ott történt a javításuk központilag. Azok a tanulók jutottak tovább a döntőbe, akik modulonként legalább 51%-ot elértek. A döntőt március 19-én rendezték meg Budapesten a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakközépiskola, Szakmunkásképző és Gimnáziumban. Nyolc órakor kezdődött a regisztráció, illetve a sorszámok húzása. Ötös csoportokban történt a feleletek kidolgozása - szerencsénk volt - mindhárman benne voltunk az első csoportban, így szinte egyszerre végeztünk. Szakmánként külön termekben történt a feleletek kidolgozása felügyelő tanárok jelenlétében, ezután vezettek át bennünket egyesével a vizsgabizottság elé, ahol előadhattuk feleletünket.

Helyezések:
I. hely: Tóth-Kovács Judit
III. hely: Vincze Erzsébet
V. hely: Szántó Adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr964345364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása