Iskolánk szalagavatója idén 2011. nov. 25-én került megrendezésre a városi sportcsarnokban, hiszen a végzősök nagy száma miatt máshol nem is igen fértünk volna el. A program többé-kevésbé hagyományos volt: az ünnepséget a végzősök bevonulása nyitotta meg, majd beszédek és rövid ünnepi műsor következett a Pengető Citerazenekar előadásában. Ezután láthattuk az ünnepélyes szalagtűzést, majd a kivonulás után jött a változatos program, amelyet részben a végzősök, részben a meghívott előadók (Jövőnkért Alapfokú Művészeti Iskola, Lajtha László Zeneiskola zenekara) szolgáltattak.

Az est fénypontja szokás szerint a hagyományos keringő volt, amelyet szintén a 12.-esek mutattak be. Az estet a bálkirály- és bálkirálynő-választás zárta, ezúton is gratulálunk a két nyertesnek, Antal Bettinek és Fülöp Dánielnek. Reméljük, hogy a 11. osztályok által rendezett ünnepség elnyerte a végzősök és a mintegy 450 vendég tetszését.

A galériában elhelyezett képekhez jó szórakozást kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr803433378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása