Gólyabál 2011.

Címkék: rendezvény iskola diákok gólyabál

2011.10.16. 15:10

Az iskolai gólyabálat idén október 13-án, csütörtökön rendeztük. A feladat hagyományosan a mindenkori 10. osztályoké, ők azok, akik a szervezéstől kezdve a feladatok kitalálásán át az esti diszkóig mindent megszerveznek, és ez idén sem volt másként. Jó teszt ez az esemény minden évben a 10.-esek szervezettségének és összehangoltságának mérésére is, hiszen a rendezvény mindig olyan, amilyenné ők teszik.

Azt gondolom, idén is hálásak lehetünk a szervező osztályoknak, hiszen egy rendkívül jó hangulatú, dinamikus, érdekes, szórakoztató programot állítottak össze a sajnos csak kis számban jelenlévő nézőközönségnek. Külön dicséret illeti a feladatok összeállítóit, hiszen a minden évben előkerülő hagyományos "slágerfeladatok" mellett idén sok új, ötletes és szórakoztató feladatot is kidolgoztak a "kisgólyák" számára. Ilyen volt például a "szappantalicska", a kéz nélküli kenyérevés, és a szájjal történő gólyafestés.

Az újdonsült 9. A egy része, és a büszke osztályfőnök, Harangozó Ildikó

És itt ragadnám meg az alkalmat arra, hogy a gólyacsapatokat is megdicsérjem, hiszen egy átlagosnál is lelkesebb, vidám, aktív társaságot láttunk, mind az A, mind a B osztály esetében. Ez jól látszott a feladatmegoldások esetén, és akkor is, amikor egymást kellett biztatni. Egészen jól látszott ezek alapján már most, hogy a két elsős osztályfőnök vezetésével erős és összetartó osztályközösségek formálódnak majd a közeljövőben.

A 9. B szerenádja

A 10. osztályoknak köszönjük a profi szervezést, a 9. osztályoknak a lelkes részvételt, a többi diákunkat pedig arra biztatnánk, hogy a közeljövő iskolai rendezvényein lehetőleg aktívabban vegyenek részt, hiszen ezek elsősorban értük, nekik vannak.

A 9. osztályoknak pedig még annyit, hogy ezúttal ünnepélyesen köszöntjük őket a "mezgések" között, többé nem gólyák már, hanem az iskolai diákság teljes jogú tagjai. Legyenek büszkék rá!

A képekhez jó szórakozást kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr393306946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása