Már megszámolni sem tudjuk, hányadik alkalommal vagyunk rendszeres résztvevői a Városi Könyvtár által kiírt vetélkedőnek, melyre idén november 24-én, szerdán került sor.

Ezúttal a 11. A, a 12. A és a 14. T/P osztályok néhány tagja képviselte iskolánkat. A zsűri elnöke beszédében külön ki is emelte a „barthásokat”, mondván, nagyon büszke rá, hogy ennyire aktív résztvevői vagyunk a rendezvénynek. A kétfős csapatok a következő kategóriákban vetélkedtek egymással: olvasóterem-, internetes katalógus- és folyóirathasználat. Emellett egy rövid teszt formájában is számot kellett adniuk a tanulóknak a tudásukról, melyhez az anyagot előre megkapták. A 12. A csapata csupán néhány ponttal maradt le a dobogós helytől, de senki nem távozott üres kézzel: a versenyzők egy pénztárcával, a felkészítő tanárok egy notesszel lettek gazdagabbak.

Összességében elmondható, hogy nagyon családias, kellemes hangulatban telt el ez a szerda délelőtt. Akik ott voltak, már tudják, hogy városunk könyvtára nem valami ijesztő hely, ellenkezőleg, igazán barátságos ott a légkör, s ide nemcsak olvasni, kölcsönözni, vagy éppen zenét hallgatni járunk, hanem esetenként előadásokat látogatni, vagy filmet nézni, társasjátékozni is. Az ott dolgozók minden nap tárt karokkal várják az olvasni, művelődni vágyókat. Hát rajta!

A vetélkedőn résztvevő csapat felkészítő tanára Kováts Kitti tanárnő volt, akinek ezúton is köszönjük munkáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr422480983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása