2010. szeptember 1-5-ig iskolánk háromfős csapata képviseli hazánkat az Észtországban, Räpinában megrendezendő Európai Ifjú Kertészek Versenyén.

A csapat tagjai: Bárkai Gabriella (parképítő, -fenntartó technikus szakos tanuló), Banári Zsolt (kertész, növényvédő technikus szakos tanuló) és Nagy Péter Gábor (virágkötő, berendező szakos tanuló). A csapatot Udvardi istván tanár úr készítette fel és vezeti a versenyen.

A csapat felkészüléséről, a tanulók kertészeti múltjáról, a versennyel szembeni elvárásairól és más, fiatalokat érdeklő aktualitásokról Bárkai Gabriella, iskolánk tanulója nyilatkozott a német Taspo kertészeti magazinnak. Az ebből készült cikk, valamint a felkészülés képei az alábbi vetítésen láthatók.

A versenyről készült élménybeszámolóval és az eredményekkel a csapat hazaérkezése után jelentkezünk itt, a blogon, valamint a Kertészet és Szőlészet magazinban.

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr942252249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása