trianon.jpg

Szentes - 250 méter hosszú székely, illetve magyar zászlót hoztak magukkal azok a sepsiszentgyörgyi diákok, akik a szentesi gimnázium drámatagozatának meghívására érkeztek a városba.

A zászlókat a Trianon-emléknap tiszteletére tegnap feszítették ki a Kossuth téren. Az eseményen több szentesi intézmény diákjai és tanárai vettek részt, közösen énekelték el a magyar és a székely himnuszt. A Horváth Mihály gimnázium tanára, Szebeni Zoltán elmondta: a megmozdulás a Határtalanul! program egyik eleme volt, korábban, március 15-én a szentesi gimnazisták vettek részt egy hasonló eseményen a romániai városban.

(forrás: delmagyar.hu)

A rendezvényen a mi iskolánk is részt vett, emellett aznap reggel, az aulában iskolai megemlékezésre, ünnepi műsorra is sor került.

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr836280736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása