A Kertészet és Szőlészet folyóirat által évente megrendezett országos szakmai versenyen iskolánk csapatai idén a 2. és 3. helyezést szerezték meg.

A versenyre 2014. február 20-án került sor Kiskőrösön. A Bartha két csapatot is indított, mindkettőnek sikerült helyezést elérnie.

Az egyik csapat a 14. T osztály tagjaiból szerveződött, ők szerezték meg a második helyet. A csapat tagjai: Annus Péter, Kristó Szilvia, Papp Zsolt Péter és Pászti Ferenc.

A másik, fiatalabb csapat tagjait a 12. A osztály adta, innen Balogh Dániel, Csizmadia Kamilla, Gyebnár Bianka, valamint Kun Mariann vett részt a versenyen. Ők szintén dobogós helyet, a harmadikat hozták el.

A csapatok tagjainak, továbbá felkészítő tanáraiknak, Dékány István tanár úrnak és Szél Anita tanárnőnek szívből gratulálunk!

oklevel.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr555825454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása