A tegnapi nap folyamán került sor az idei könyvtárhasználati vetélkedőre a Szentes Városi Könyvtárban. Iskolánk hagyományosan mindig képviselteti magát a megmérettetésen, általában nagy sikerrel: az elmúlt évekből több győzelmet is magunkénak tudhatunk. Az egyik ilyet például tavaly két tanulónk szerezte meg, akik idén is remekeltek:

a vetélkedőn I. helyezést ért el

Csizmadia Kamilla és Kun Mariann, 12. A osztályos tanulók

988752_173883926151934_394125004_n.jpg

A győztesek

Azért is kiemelkedő az eredmény, mert a versenyen szokás szerint több megyei csapat is részt vett, például Hódmezővásárhelyről vagy Csongrádról.

Iskolánk egyébként három csapatot is indított a versenyen, a már említett győztes csapat mellett Ocskó Renátát és Mészáros Viktóriát a 10. A-ból, illetve Bakos Benjámint és Szécsényi Attilát a 9. A-ból. Ők szintén szépen szerepeltek, ezért nekik is gratulálunk, illetve felkészítő tanáruknak, Lászlóné Varga Zsuzsa tanárnőnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr465657296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása