Október 28-án, pénteken, a halottak napjára emlékezve, iskolánk volt magyar-történelem szakos tanára és volt igazgatóhelyettese, Bucsány György tartott egy előadást 2. órában a Mindenszentek ünnepének keresztény eredetéről, a szokásokról, az előadás második felében pedig Bartha János életéből hallhattunk érdekes részleteket.

Délután a hagyományokhoz híven Halloween-partit rendeztek iskolánk tanárai, amelyre szép számmal érkeztek érdeklődő diákok, sokan közülük az angolszász hagyományoknak megfelelően be is öltöztek. A délután folyamán játékos vetélkedőkre került sor, melyre csapatok nevezhettek. A feladatok között szerepelt a hagyományos almahalászat vízzel telt vödörből szájjal, narancskeresés az udvaron, tökfaragás stb. A délután jó hangulatú karaoke-partival zárult.

Az eseményről készült képeket az alábbi vetítőben láthatjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr563347019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása