Az elmúlt időszakban több olyan rendezvényen is megfordultak virágkötőink, amelyen feladatuk a dekoráció, díszítés elkészítése volt felkérésre.

Óbudán, Aquincumban a 2011-es Floralia ünnepen a 11.-es virágkötő osztály díszítette a "színházat", ami egy kicsi, de igazi amfiteátrum. Itt minden évben más előadást rendeznek, így a díszlet is mindig más.

Az áprilisban Szentesen megrendezett Országos Madárkiállítás díszleteit szintén a Bartha virágkötői készítették (az ünnepélyes megnyitó versmondói is iskolánkból jöttek).

A májusban rendezett Szentes Expón a Bartha külön standon árusította az iskola gyakorlókertjében termesztett dísznövényeket, illetve emellett esküvői csokrok készítését és kiállítását is vállaltuk. A Fanny esküvői szalon bemutatóján használt csokrok is a mi virágkötőink munkái.

Természetesen a gyönyörű díszítések, a pozitív visszajelzések elképzelhetetlenek lennének Ádám Zsuzsa tanárnő munkája nélkül, aki hosszú ideje összefogja iskolánk virágkötő szakos diákjait. Neki külön is gratulálunk.

A rendezvényeken készült képek lentebb tekinthetők meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr882934174

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Schmidt Emese | SZELEK ÚTJÁN - MADARAK MADÁRTÁVLATBÓL 2011.05.27. 09:11:25

Mi lehet nagyszerűbb érzés, mint hogy albatroszhoz hasonlóan szárnyunkat szétterjesztve felfekszünk a meleg légáramlatokra, és órákig vitorlázunk több kilométeres magasságban, vagy vándorsólyom módjára összehúzott szárnnyal zuhanunk a mélybe lehetséges...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása