A naptári év utolsó tanítási napján, dec. 17-én a hagyományokhoz híven ismét karácsonyi ünnepséget tartottunk az aulában. A közös éneklés mellett idén verssel és novellával is szerepeltek diákjaink, illetve fellépett a Bartha alkalmi kórusa is, melyet Kováts Kitti tanárnő szervezett meg villámtempóban ám annál nagyobb sikerrel a diákokból.

Az ünnepség után egy kis süteménnyel és a tanári kar által készített kis ajándékokkal leptük meg a diákokat, akik természetesen örültek ennek, bár - érthető módon - ekkor már többen inkább a buszmenetrendeket próbálták felidézni fejben, hiszen ilyenkor mindenki elsősorban a családra és az otthonra vágyik.

Ennek ellenére az iskolai hagyományokhoz híven az ünnepség meghitt hangulatban zajlott, és sikerült - bár egy hét még hátravan addig - máris egy kis karácsonyi hangulatot teremteni. 

Az iskola minden dolgozója nevében kívánunk tehát mindenkinek békés, boldog karácsonyt és boldog újévet. Január 3-án, hétfőn találkozunk ismét, ne felejtsétek, "A" héttel kezdünk. Addig mindenkinek kellemes pihenést és sok bejglit kívánunk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr212522100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása