Idén ismét megrendeztük a már hagyományosnak számító iskolai szavalóversenyt Kárpáti Zsuzsa tanárnőnek köszönhetően, melyre szokás szerint rengetegen jelentkeztek. Az idei feladat a szabadon választott vers mellett egy kortárs művet is tartalmazott, ez a feladat egyébként a tavalyi tapasztalatok alapján is egyre sikeresebb a diákság körében.

A lelkes versenyzők

A versenyre december 8-án, szerda délután került sor, s igaz, hogy hivatalosan ez egy verseny, de szokás szerint megpróbáltuk kissé a feszültséget oldani, s klubhangulatot teremteni a szokásos stressz mellé egy kis süteménnyel, teával, beszélgetéssel. Úgy érezzük, ez sikeres volt, s mindenki jó hangulatban vághatott bele a költemények elszavalásába.

Kattints a tovább gombra...

Az utolsó jótanácsok

A kétfordulós verseny végeredményét tekintve megállapíthatjuk, hogy a 10.-es és a 11.-es diákok mellett bizony a jövendő generáció is kéri már a helyét, hiszen a 9. osztályosok képviselői is nagyon szép eredményeket értek el.

Íme a végeredmény:

I. helyezett: Németh Alexandra, 9. A osztály (felkészítő tanára: Bagi László)

 

II. helyezett: Lóczi Nikolett, 11. A osztályos tanuló (felkészítő tanára: Kárpáti Zsuzsa)

 

III. helyezett (megosztott): Gyebnár Bianka, 9. A osztályos tanuló (felkészítő tanára: Bagi László)

 

és Dobák Rózsa, 10. A osztályos tanuló (felkészítő tanára: Bagi László)

 

 

Különdíjat kapott Pardi Zsóka, 10. B osztályos tanuló (felkészítő tanára: Kárpáti Zsuzsa)

Mindannyiuknak szívből gratulálunk, s azoknak is, akik most nem értek el eredményt, hisz üres kézzel senki sem távozott, az emléklap mellé ha mást nem is, de egy szép délután emlékét mindenki hazavihette, arról nem is beszélve, hogy a megtanult és befogadott verssel mindannyian gazdagabbak lehettünk.

Külön köszönjük a zsűrizésben nyújtott segítséget Fekete Zoltánné tanárnőnek, a fényképezést pedig Lekrinszki Péter tanár úrnak.

Reméljük, jövőre is mindannyian eljöttök!

A képekhez jó böngészést!

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr602502566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása