Iskolánk virágkötői ismét remekeltek, ezúttal több versenyen is.

Az első verseny a Flora Kecel virágkötészeti diákverseny volt december 3-5-ig, amelyen az iskolánk által indított csapat IV. helyezést ért el.
A csapat tagjai a 12. V (virágkötő) osztályból kerültek ki: Conkov Ilona, Csenki Erika, Györgyi Alexandra és Nagy Virág.
A versenyen több kategóriában is mérték a diákok tudását: az ünnepi hangulatot előkészítve kellett például karácsonyi fácskát készíteniük, borosüveget díszíteniük, illetve a tálbeültetés mint hagyományos feladat várt még megoldásra.
Egyéniben a karácsonyi fácska készítésében Csenki Erika 9. helyezést ért el, a tálbeültetésben pedig 10. helyet. A borosüveg-díszítésben Nagy Virág szerezte meg a 9. helyezést.
Összesítettben Györgyi Alexa 12., Csenki Erika 13., Nagy Virág 14. helyezést ért el. Az egész csapatnak, valamint felkészítő tanáruknak, Ádám Zsuzsa tanárnőnek is szívből gratulálunk!
A másik verseny az Advent kiállítás keretein belül került megrendezésre Budapesten, a Néprajzi Múzeumban.
A diákversenyen itt Csenki Erika és Nagy Virág hozta el a III. helyezettnek járó jutalmat, míg a World-skills válogatóversenyen az I. helyet is a Bartha szerezte meg, Nagy Péter virágkötő tanuló jóvoltából, aki ezzel biztosította a részvételt a párizsi (februárban) és a londoni (októberben) világversenyekre is!
Mindannyiuknak gratulálunk, büszkék vagyunk rájuk, és sok sikert kívánunk a további fordulókhoz is!

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr422499111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása