Idén is nagy sikerrel rendezte meg a 10. évfolyam a hagyományos iskolai gólyabált. A tizedikesek idén is igazán kitettek magukért, sok érdekes, látványos feladattal készültek a gólyák avatására, és a tányérnyi kék (!) búzadarától kezdve a vécépumpán át a rúzsig ehhez az eszközök széles választékát igénybe is vették. A feladatok kreatívak voltak, és igencsak megdolgoztatták a gólyákat, akiknek szellemileg és fizikailag egyaránt teljesíteniük kellett a versenyben.

IMG_1128.JPGDicséret illeti a gólyákat is, hiszen mind a 9. A (osztályfőnök: Bagi László), mind a 9. B (osztályfőnök: Dandéné Serkédi Ildikó) hatalmas lelkesedéssel vetette magát a feladatokba, akár táncról, akár versírásról, akár madzagon lógó mézeskenyér lerágásáról volt szó. Külön jó volt látni és hallani, ahogy a versenyben éppen nem lévő gólyák társaikat biztatják.

Az estét hagyományosan karaoke zárta, amelyen felcsendültek a szokásos örökzöld dallamok, bár egy-két produkciót hallva inkább az éneklős showműsorok legsötétebb pillanatai juthattak eszünkbe, na de a karaoke-t ezért szeretjük: annál jobb, minél rosszabb.

Jövőre a mostani kilencedikesekre vár a feladat: legalább ilyen, vagy még jobb rendezvényt szervezni, de ez még egyelőre a jövő zenéje. Addig is üdvözöljük őket, immáron "teljes értékű", felavatott mezgésként. :)

A képekhez jó böngészést kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr675563646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása