Kedves Diákok!

Két közleményünk is van számotokra így a tanév végének közeledtével.

Az első, hogy mivel az iskolai könyvtár nagyleltárra készül, megkérünk minden kedves diákot, hogy AZ ÖSSZES nála lévő könyvet, amit tőlünk kölcsönzött ki, hozza be bemutatásra. Az "összes" könyvbe AZ ÖSSZES könyv beletartozik, tehát tankönyvek, atlaszok, szótárak, kötelező olvasmányok, saját szórakozásodra kivett könyvek, bármi. Erre minél hamarabb kerítsetek sort, nagyon fontos!

A másik közlemény, hogy az utolsó tanítási napon, pénteken az egész iskola a városi uszodában tölti a napot a TÁMOP-pályázat keretében. Értelemszerűen kérünk mindenkit arra, hogy ennek megfelelő úszófelszerelést, törölközőt, papucsot stb. hozzon magával. Strandolunk egyet az utolsó napon, reméljük, az időjárás is kegyes lesz hozzánk, és nem fog például havazni. :(

Kellemes hétvégét mindenkinek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr215349302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása