Március 13-án, kedden délután került sor a DÖK rendezésében az idei naptári év első iskolai karaokebulijára, amit egy kis utófarsangi jelmezesdivel is fűszereztek a szervezők. Igaz, a farsangi időszaknak már vége, ez azonban nem gátolta meg a résztvevőket, hogy ötletesnél ötletesebb jelmezekkel álljanak elő, hogy csak párat említsünk a legjobbak közül: Super Mario, múmia, Mikulás és a krampuszok, illetve Lovász Szilveszter, aki Kalamusz Sziminek öltözött, és Kalamusz Szimi, aki pedig Lovász Szilveszternek. :)

Szintén hatalmas tetszést aratott Vigh Attila tanár úr, aki csillagfejű csavarhúzóként jelent meg. Itt most csak párat emeltünk ki, de a képek között az összes ötletes jelmez megtekinthető!

A farsangi buli fánkversennyel, játékos vetélkedőkkel, aikido-bemutatóval folytatódott, majd a hagyományos karaokebuli vette kezdetét, amit Vigh Attila és Bagi László duettje nyitott, feloldva az ilyenkor szokásos lámpalázat. Ezt követően a diákok is feloldódtak, és rengeteg "csodálatos" előadást hallhattunk az est folyamán. A sok résztvevőről és a jó hangulatról a képek tanúskodnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr84318013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása