Mint azt sokan tudják, mindenki rendelkezhet személyi jövedelemadójának 1%-áról. Ez az egy százalék pontosabban kétszer egy százalék, hiszen a közhasznú szervezetek mellett lehetőség van az egyházak vagy valamely kiemelt költségvetési előirányzat számára is adni egy másik százalékot, azonban a mi iskolánkat csak az első rész érinti. Iskolánk rendelkezik ugyanis egy olyan közhasznú alapítvánnyal, amely számára az 1% felajánlható.

A Ciklámen Alapítvány régóta létezik, azonban csak később vált közhasznú szervezetté. Legfontosabb feladatának tekinti a Bartha János Kertészeti Szakképző Iskola anyagi támogatását, elsősorban:

  • a kiemelkedő diákok tehetséggondozását,
  • a rászorulók szociális támogatását,
  • a diákversenyek és egyéb rendezvények szervezésének finanszírozását,
  • az oktatás anyagi és technikai feltételeinek javítását,
  • kulturális és egyéb szabadidős tevékenységek pártolását,
  • a sportlehetőségek bővítését stb.

Amennyiben Ön egyetért az alapítvány céljaival, szeretné a mezgés diákokat támogatni és lehetősége van adója 1%-át felajánlani, kérjük, az adóbevalláskor kézhez kapott nyilatkozatot (INNEN is letölthető) az alábbi módon töltse ki:

A kedvezményezett neve: CIKLÁMEN ALAPÍTVÁNY
A kedvezményezett adószáma: 18466436-1-06

Felajánlását köszönjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr22779780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása