Az idei év első nyílt napjára a mai napon került sor. Rengeteg érdeklődő áraszotta el az iskolát, nyolcadikos diákok és szülők vegyesen. 8 órától egy általános tájékoztatót hallgathattak meg az aulában Lászlóné Varga Zuzsa igazgatónőtől, 9-11-ig pedig nyílt órákon vehettek részt, szintén az aulában. Ezek között szakmai, növényismerettel, nemzeti parkokkal kapcsolatos óra is megtekinthető volt, csakúgy, mint a hagyományos tantermi óráktól némileg eltérő, közismeretis órák jellegét felvillantó történelem-irodalom-néprajz kombinált óra, mely a vámpírok történetével és irodalmi ábrázolásával foglalkozott. A nagy számban megjelenő érdeklődők ezek után az iskola autóbuszával a gyakorlókertbe látogattak, ahol a Barthában folyó szakmai képzés gyakorlati részével is megismerkedhettek. A programokban és információkban gazdag nap után sok érdeklődő máris eldöntöttnek tekintette a középiskolai továbbtanulás kérdését.

Aki most nem tudott eljönni, vagy úgy érzi, szívesen jelen lenne még egy nyílt napon, hogy teljesen meggyőződjön mindenről, ami érdekli, esetleg ismerőse van, akinek az iskolát ajánlaná, annak üzenjük, hogy nincs veszve semmi, ha ma nem tudott eljönni, mert

2010. december 16-án reggel 8-tól ismét nyílt nap az iskolában,

melyre mindenkit szeretettel várunk!


Búcsúzóul egy jövőbeni mezgést idéznék, akinek az egyik nyílt óra után megcsörrent a telefonja, és a következő szavakkal üdvözölte a hívót:

"Szia anyu! Király a suli!"

 

____________________________________________________________

Ne feledkezzetek meg a Bartha irodalmi-képzőművészeti pályázatáról sem, melyről a részletes tájékoztatót általános iskolátokban is kérhetitek!

A bejegyzés trackback címe:

https://mezge.blog.hu/api/trackback/id/tr122457566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása